La videografia corporativa defineix l’empresa i el producte. Els reportatges videogràfics s’adapten a la imatge corporativa de l’empresa o sector i tenen correcció de color pròpia.

Els reportatges es poden fer servir per promocionar diferents àmbits:
– Pàgina web

– Xarxes socials: instagram, facebook, youtube…

– Publicitat

– Presentacions per futurs clients

– Audiovisuals de reproducció continua per a locals comercials, aparadors, oficines…

– Suports audiovisuals per a fires

En el món del vídeo no només cal actualitzar els programes i els equips, també hi ha un aprenentatge constant seguint unes pautes ajustades i precises.

Tenim la nostra sala “Pro” totalment preparada per a edicions de vídeo 4k i HD, amb look de correcció de color, músiques lliures de drets i obtenint els millors resultats.

Demana’ns pressupost sense compromís!

Demana'ns pressupost sense compromís

(*)Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seràn tractades per ProduccionsMC com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida d’aquestes dades és per respondre a la teva consulta. Només s’emmagatzema en la nostra bústia de correu electrònic. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió enviant un correu electrònic a info@produccionsmc.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre privacitat en la política de privacitat d’aquesta web.