video_edicio-domestica

Editem o reagrupem els vídeos i fotografies de les vacances, lluna de mel, dels viatges, dels petits de la família fets des de càmera o de mòbil.

Una opció és fer una petita tria de les millors imatges, posar-hi efectes i música. El procés d’edició no es tracta de posar un vídeo darrere d’un altre, es tracta de narrar una història seguint unes pautes ajustades i precises.

Una altra opció portar-nos les fotografies triades i reagrupar-les totes juntes amb música o sense en una mateixa pel·lícula. La pel·lícula l’entreguem en format digital.

Demana pressupost sense compromís!

Demana'ns pressupost sense compromís

(*)Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seràn tractades per ProduccionsMC com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida d’aquestes dades és per respondre a la teva consulta. Només s’emmagatzema en la nostra bústia de correu electrònic. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió enviant un correu electrònic a info@produccionsmc.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre privacitat en la política de privacitat d’aquesta web.