Encara guardes aquelles caixes plenes de cintes? (miniDV, VHS, Hi8, Super 8…) Conserves records dels quals no et vols separar ni perdre mai? Aniversaris, casaments, viatges…

Recorda que les cintes analògiques no són segures! No deixis que els teus records familiars deixin de ser-ho. La vida útil estimada de les cintes analògiques (VHS, Hi8, VHS-C…) és de 15 anys, sempre que estiguin ben conservades i protegides (temperatura constant, poca humitat…) Les bandes magnètiques de les cintes perden les seves propietats al llarg dels anys, fins que arriba el punt de ser irrecuperables (apareixen ratlles, perden el color, es tornen borroses…)

Les cintes analògiques es reprodueixen amb el contacte físic entre peces mecàniques i la mateixa cinta magnètica, cosa que la va deteriorant dia a dia. A qui no li ha passat mai que se li ha enganxat la cinta dintre el vídeo?

Passa les teves pel·lícules a format digital!

Quins formats passem a DVD, PEN, HDD?
film_8mm-5
8mm
film_super8-2
Super 8mm
film_16mm-2
16mm
video_vhs-2
VHS
video_vhs-2
S-VHS
video_vhs-c-2
VHS-C
video_hi8_digital8-2
Hi8
video_hi8_digital8-2
video8
video_hi8_digital8-2
digital8
video_minidv-1
miniDV
video_minidv-1
DV
video_minidv-1
DVcam
video_betacam-sps-2
Betacam
video_betamax-1
Betamax
video_umatic
U-Matic
video_camera
HDD càmera
video_minidvd
miniDVD
video_minidvd
DVD

Demana'ns pressupost sense compromís

(*)Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seràn tractades per ProduccionsMC com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida d’aquestes dades és per respondre a la teva consulta. Només s’emmagatzema en la nostra bústia de correu electrònic. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió enviant un correu electrònic a info@produccionsmc.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre privacitat en la política de privacitat d’aquesta web.