Benvinguts a ProduccionsMC

A part de persones, som una empresa innovadora, creativa, professional, propera, flexible… i volem donar la benvinguda a tothom, ja siguin clients aficionats, professionals del sector, empreses, ajuntaments, institucions, escoles… tothom té les portes obertes als serveis audiovisuals de ProduccionsMC.

Existim des de l’any 2006… creada inicialment com a productora de vídeo, però que ara, amb les instal·lacions del carrer Cervantes de Berga i la zona privada de la nostra web, us podem oferir serveis complets de vídeo domèstic, professional, disseny gràfic, disseny 3D, imatge corporativa, serveis d’impremta, pàgines web, xarxes socials, fotografia… una gran llista de serveis relacionats amb la imatge, la videografia i el so.

Destaquem la gravació amb 4k, alta definició i estabilitzadors electrònics i també la postproducció i talonatge de color en 4k i HD. Oferim els nostres serveis per tot el país.

Sigui quina sigui la teva idea o necessitat audiovisual visita ProduccionsMC, seràs benvingut i intentarem fer-ho realitat!