Previous slide
Next slide

Si us voleu promocionar per entrar a una discogràfica o agència de management necessiteu tenir algun videoclip i algun concert en directe.

Per què? Amb el videoclip podran comprovar el potencial del grup o solista i quina imatge voleu donar… Si els agradeu, escoltaran realment com sona el disc o maqueta.

Si us voleu promocionar per fer “bolos” en festes majors, sales de concerts… necessiteu tenir concerts en directe, preferiblement multicàmera.

Per què? Amb el concert en directe veuran com us moveu, la “festa” que porteu, el vostre espectacle… en definitiva veuran com sóu realment.

Promociona el teu grup!

Demana'ns pressupost sense compromís

(*)Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seràn tractades per ProduccionsMC com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida d’aquestes dades és per respondre a la teva consulta. Només s’emmagatzema en la nostra bústia de correu electrònic. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió enviant un correu electrònic a info@produccionsmc.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre privacitat en la política de privacitat d’aquesta web.