Web-Wordpress

Webs dinàmiques i funcionals

Creem la teva web amb WordPress que a través d’un editor visual, tens la possibilitat d’autogestionarte-la tu mateix.

WordPress és una plataforma Open Source amb una gran comunitat a l’esquena que col·laboren per mantenir WordPress actualitzat i segur.

Té milers de plugins en el seu repositori oficial, gràcies als quals podem afegir funcionalitats a cada pàgina web: formulari contacte, whatsapp, pressupostos, enllaços a les xarxes socials…

L’editor visual de WordPress és fàcil d’aprendre, és intuïtiu i àgil. Et sorprendria del que són capaços els nostres clients després de descobrir el funcionament de WordPress!

Disposem de servidor anual on allotjar la teva web i també et busquem el millor nom de domini disponible perquè sigui fàcil de trobar!

Demana'ns pressupost sense compromís

(*)Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seràn tractades per ProduccionsMC com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida d’aquestes dades és per respondre a la teva consulta. Només s’emmagatzema en la nostra bústia de correu electrònic. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió enviant un correu electrònic a info@produccionsmc.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre privacitat en la política de privacitat d’aquesta web.