Foto&Film neix l’any 2016. Després d’una llarga trajectòria professional en el món de la imatge audiovisual, posem en marxa aquest projecte. Actualment, tenim un equip de professionals dedicat exclusivament a casaments.

Expliquem la vostra historia d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat per poder aconseguir les millors instantànies des de diferents punts de vista. El nostre equip immortalitzarà els moments més especials del vostre gran dia, per convertir-los en un record únic, que podreu viure un pilot de vegades durant el pas del temps…

Donem importància al tracte personal i sí, creiem que la parella i el nostre equip han de tenir complicitat: si no estem còmodes, el resultat no serà el desitjat. Ens agrada conèixer a les nostres parelles abans del gran dia per poder personalitzar el resultat. I així també, no haver de trencar el gel el mateix dia del casament. Som naturals i espontanis, i volem captar les coses tal i com passen, sense forçar cap situació. No volem ser “els de foto i vídeo”… volem ser un més de la vostra festa!

Posem a la vostra disposició tot el material necessari per poder tenir cada gest, cada mirada i infinites emocions que experimenteu al llarg d’aquest dia tan especial.. Treballem amb alta definició i 4k. Durant la postproducció cuidem molt la imatge final, tant en el vídeo com en les fotografies, i som molt exigents però a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte!

Visiteu la nostra web dedicada exclusivament a casaments: www.fotoandfilm.es