Creem webs úniques. Fàcil i ràpid.

WordPress és fàcil d’aprendre, és intuïtiu i àgil. Des d’un senzill editor podràs escriure, donar format, pujar imatges, pujar vídeos o inserir àudio a la teva pàgina web.

Et sorprendria del que són capaços els nostres clients després de descobrir el funcionament de WordPress.

WordPress no ha estat creat per nosaltres, és una plataforma Open Source amb una gran comunitat a l’esquena que col·laboren per mantenir WordPress actualitzat i segur.
WordPress compta amb gairebé 25.000 plugins en el seu repositori oficial, gràcies als quals podem afegir funcionalitats a la teva pàgina web amb un parell de clics. Igualment comptem amb empreses especialitzades en desenvolupar plugins concrets, com el de generar pressupostos de la nostra web

Si algun dia decideixes deixar de treballar amb nosaltres, encara que et mimarem molt perquè no vulguis marxar ;), qualsevol altra empresa que conegui WordPress es pot fer càrrec de la teva pàgina web.

Al teu gust

Vostè pot construir la seva pàgina web professional i moderna controlant cada píxel del tema.

Estableixi els seus colors, imatges de fons, logotips corporatius, ajust dels dissenys visuals per a cada pàgina…

Nombre il·limitat de colors

Es poden crear conjunts visuals il·limitats amb el panell de control.

Pot personalitzar l’estil visual dels apartats o de les pàgines

Pàgina web Adaptable

La web s’adapta automàticament a molts mides de pantalla gràcies a la seva capacitat de resposta. Intenta canviar la mida de la finestra del seu cercador per veure l’adaptació.

Ara la gent pot navegar fàcilment al seu lloc web utilitzant tots els dispositius.

Editor Visual

El compositor de contingut li estalviarà un munt de temps treballant en el contingut del lloc.

Vostè serà capaç de crear dissenys complexos en qüestió de minuts en deixar caure els mòduls de contingut i ginys en les seves pàgines.