PORTFOLI

Video Corporatiu Liven

produccionsmc_video_promocional_liven

CLIENT:

DATA DEL PROJECTE:

- 26/06/2018

CATEGORIA:

Vídeo

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE:

Liven, un important fabricant europeu de productes d’aperitius salats, palomitas i productes Tex-Mex per a clients industrials, copackers i etiquetes privades, és una empresa privada amb seu a Sant Cugat (Barcelona) i amb tres plantes ubicades a Berga (Barcelona), Ocaña (Toledo) i Ariéstolas (Osca).

Durant 1991 hem estat elaborant productes d’alta qualitat per poder competir al més alt nivell en el mercat dels productes de l’aperitiu i tex-mex, gràcies a un personal altament qualificat, instal·lacions de producció que es troben entre les millors d’Europa i un laboratori totalment equipat. Una de les nostres prioritats és assegurar-se que tots els productes es realitzin sota estrictes normes de qualitat, ètica i implementació de totes les lleis i normatives laborals en matèria de seguretat i salut.

També estem profundament compromesos a minimitzar l’impacte ambiental dels nostres processos de producció a través del reciclatge i els programes eficients d’ús energètic que redueixen la generació de residus a totes les nostres fàbriques.