Cada empresa té una imatge, i la primera impressió és molt important. Per aquest motiu, cal definir els logotips i els dissenys seguint unes pautes molt concretes relacionades amb la seva empresa.

Els assumptes relacionats amb imatge corporativa, han de ser el punt més acurat de qualsevol empresa, és per això que a ProduccionsMC els ajudarem a plasmar la seva idea en un logotip, disseny, cartell, campanya…

Quan es decideix iniciar una campanya publicitària, cal que el disseny del missatge que es vol transmetre sigui entenedor, sense recarregar el disseny ni abusar de la informació que volem transmetre.

Les millors campanyes solen ser les més “simples”

ProduccionsMC posa a la disposició d’empreses, particulars, entitats i organismes, tant públics com privats, els coneixements necessaris en imatge corporativa que permetran aconseguir que tant logotips, fulletons, tríptics, targetes… arribin a plasmar el seu missatge.

imatge CORPORATIVA

Creem un manual d’identitat de marca perquè sàpigues en tot moment com aplicar la imatge gràfica de la teva empresa i transmetre una coherència visual.

– Disseny de marca
– Catàlegs
– Material publicitari
– Retolació de vehicles
– Cartells…